::welcome::

~a little notes to those who visit this blog~

1) this blog suitable to view by using Mozilla Firefox/chrome.. if you are using IE.. you will see this blog with very big font.. =)

2) syaz baru meng*edit* blog.. tukar layout etc.. sorry sbb nampak serabut.. nanti nk edit balik.. in the mean time.. this blog nampak a lil bit messy skit.. sorry viewers.. will restore this problem asap.. sorry for any inconvenience cause.. *eceeecee* ;p

truly.madly.deeply,
syaz

Oct 21, 2010

owhh..saya sudah terkena part II.. :)

okeyhh.. kali ini lain plk.. *beautiful* kah saya? hihihi
thanks cik liyana scr for this award.. 
yyeeaaayy! 2nd award sudah.. bertambah koleksi award syaz.. :) sookkaa!


dunia blogging nie mmg best.. sbb syaz perhatikan ramai btl adik2 n kakak chantek manis yg chantek di luar dan di dlm.. masing2 suka buat info, sharing itu.. sharing ini.. kalau ader info terkini, promotion itu ini.. confirm bgtau kt para bloggers yg lain dgn menerbitkan entry2 yg blh dishare.. yang paling penting bl blogger itu rs ilmu yg dia ada blh dishare pasti akan share.. xdpt dinafikan lagi.. itu yg org kata beautiful/chantik di luar dan chantik di dalam.. lagi2 bl kita bertemu ngan kawan blogger.. rasa cm dh kenal lama ajer.. siyesly.. ini based on experience sendiri.. huhuhu.. pelik tp benar.. mcm dh kenal puluh tahun kot.. muahahahaha..  *kamu tau siapa kamu yer darling~!* pssstt; nanti kita ketemu lagi okeyh.. ;p

tp kan.. kengkadang tue kan.. ader jgk timbul rs.. *eehhhh? ader ker org baca aper yg aku tulis nie?* xper.. yg penting niat kita nk share the idea atau memberi info itu ada.. org baca atau tidak.. itu adalah hak individu.. cumer jgn pergi canang benda yg tidak elok kepada org lain sudah.. ini terjadi bl si *stalker* menyibok baca blog kita.. then pg laks canang benda yg kita tulis itu kepada org lain.. mcm lar kenal sgt2 ngan penulis blog tersebut.. ooowwhhh.. itu x chantik beautiful dh okeyh.. na na na.. no no no..  xmau itu bad habit okeyh!

okeyh.. berbalik kepada award td.. alang2 sudah terkena.. mari kita tgk aper yg perlu dilakukan oleh penerima award.. ;p

Syarat-syarat Penerima Award

1) Thanks the person who give you this award
 Terima kasih cik liyana..  lloiikkeee this picture from ur outdoor engagement picture! siyesly..
pssstt; i amik from ur blog.. mintak izin yer cik liyana.. :))

2) Link that person at your blogroll
ohhhh.. itu sudah dilakukan sejak penubuhan blog ini.. malah siap menjadi *follower* lagi! ;p

3) Spread to 15 blogger which you think awesome:
ooohhh.. ramainyer... wadduhh2.. 
okkeeyyhh.. mari kita lihat siapa yg kena.. hihihihi... 






cik farhanna from  






fuuhh.. cukop sudah 15.. ;p berpeluh2 cheq mencari senarai blog2 itu.. ahhaha

4) Tell 7 things about yourself:
ooohhh.. apsal skit sgt eeehhhh? hahahahhaha.. buat lar 15 jgk ker.. sama byk cm blogger list.. muahahahaha.. perlu ker? xkesah antara tersurat atau tersirat kan? hihihihi.. okeyh.. mungkin ada yg tersurat & tersirat.. so phm2 lar sendiri mana yg tersurat n tersirat...

satu: saya bakal menamatkan zaman bujang dgn my adorable mister fiancé sekitar december.. tarikh dekat2 dgn cik liyana scr.. ;p gigih tgh menyiapkan persiapan terakhir.. after wedding nanti baru update dgn byk entry  untuk dishare =D

dua: saya sorang je anak perempuan dlm family.. sulung dr enam adik beradik..

tiga: saya sayang org disekeliling saya.. syaz sayang papa, mama, opah, mak, ayah, adik2, n mister bany.. sumer org lar syaz sayang.. kamu jg.. yes kamu yg sedang membaca.. ;)

empat: saya suka tido.. besstt thing in the world oooo.. itu yg my lovely mama sgt2 mengamuk ngan my bad habit syaz.. risau terbwk2 bl dh kanwin nanti.. ;p

lima: saya seorg yg sgt kurus.. berat syaz ketika ini only 40.5kg! gillller kurus.. am on my way untuk menaikkan berat badan supaya nampak cantik di hari bahagia.. geram! sudah cuba beberapa bln tp xder hasil.. ^%$*!

enam: saya seorg yg penakut.. walaupun iklan hantu 2minit dlm tv.. syaz akan cuba sedaya upaya *mute* or tutup telinga n mata supaya syaz tidak mendengar bunyi2 pelik tersebut.. xsuka sgt2.. sbb nanti terngiang2.. :(

tujuh: a caramel lover! siyesly caramel die-hard-fan!! loooikkkee caramel cheese cake & caramel frappucino (dr starbucks only ok) yg laen x mo! *sudah tau kan kegemaran syaz.. kalau nk belanja senang lar kan.. ;p*

sekian sahaja.. so ader perkara diatas yg tersurat sedia maklum berkenaan diri syaz.. n ader jg yg tersirat.. yg kamu semua mungkin baru tahu.. *selamat berkenalan yer* hahahaha.. 

psst; siapa yg syaz bg harap sudi terima lar this award okeyh.. mekasih ya!

***tamat***

4 comments:

Reen Tart Nenas said...

eih nie kira saye terima award nie la yer? nie kira terima la ? hehehe xpandai hoke bende2 award nie. nampak sgt saye tak penah terima :p macehhhhhhhhh ada org baca belog saye rupenyer :D

ms syaz said...

hehehehee.. yer cik reen.. bakal pengantin 37 hari lagi.. :)) sila lar amik.. sama2 maceehh.. ngeee~

anaztasias einz said...

hee dearrr. tengs hehe tukar blog pun dpt lg hehe =)

ms syaz said...

hahahaha.. ur most welkam.. ;p